Inga widgetar hittades i sidofältet!

Vi hade sagt från början att vi ville bo tre nätter här i Pula. Villavagnen var så fin och läget så bra att vi bokade på tre nätter till. Är ju dumt att flytta, när man har det så bra. Vi vet ju inte vad som väntar på nästa ställe.

Vi har mest badat, slappat och ätit mat. Två gånger har vi varit på restaurangen på campingen och ätit. Jag har ätit kyckling båda gångerna.

Midsommarafton firades med midsommarstång gjord av gräs och blommor, sill och Kroatisk färskpotatis. På kvällen tog vi bilen in till centrum och strosade runt för att se på de sevärdigheter vi hittat på nätet.

Vi gick i någon gränd kantad av affärer och restauranger. Finns nog mycket gott att äta här. Det här landet är så olikt både Tyskland och Österrike. Här är affärer öppna veckan runt och sent på kvällarna. I fredags kväll handlade vi mat i ett köpcentrum vid niotiden. Då var alla andra affärer öppna och det var fullt av bilar på parkeringen. De har helt enkelt en annan dygnsrytm här. Kanske inte så konstigt när det är över 30 grader varmt ute på dagarna.

Nu blir det en sista dag med bad här, sen får vi se vart vi tar vägen.

av Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *