Inga widgetar hittades i sidofältet!

Helgen har försvunnit i ett rasande tempo. Redan i fredags hade jag fullt upp. Åkte tidigare från jobbet för att hinna träna på eftermiddagen. Skulle skjutsa Micke till julbord vid fem, hinna handla lite och sen själv vara borta hos en gammal arbetskamrat vid 18.

Fick en riktigt trevlig kväll fram tills det var dags att hämta Micke från julbordet vid tio.

Lördagen började med långlopp på skidor på tvn. Efter lunch åkte jag och tränade och Micke handlade under tiden. Sen gick det i full fart hela eftermiddagen och vi fick inte mat förrän halv åtta. Gillar verkligen inte att äta så sent, men fick inte ihop det tidigare.

Även söndagen blev fullbokad. Skidåkning i Filipstad på förmiddagen. Åkte i nästan två timmar, så det blev ett bra pass. Riktigt roligt att åka i så fina spår på en lagom kuperad bana.

Eftermiddagen ägnades åt att baka bröd och sälja skidutrustning via Marketplace. Så smidigt!

Så, hur var det med den sociala baksmällan. Jo, trots att det är kul att umgås med gamla arbetskamrater, så tar det rätt mycket energi. Jag är inte en social varelse, så det märks efteråt. Det har blivit alltmer påtagligt senaste åren. Jag blir otroligt trött efter exempelvis en jobbaktivitet.

Det finns ett par typer av människor. De som får energi genom möten med andra och de som inte får det. Jag hör till den senare skaran.

av Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *