Inga widgetar hittades i sidofältet!

Hela januari och februari har passerat och nästan hela mars också. Bytte jobb igen för ett par veckor sedan och det har varit fullt upp. Nu gick jag tillbaka till mitt förra jobb, som jag lämnade för runt sju månader sen, men det är mycket att sätta fart med.

Ligger i så gott jag kan och tränar inför kommande cykelsäsong. Det är rätt segt nu och jag vet inte vad som gör det. Seg kropp, tjällossning, eller tungrullad cykel. Tycker ja borde ha mer fart i kroppen. Har ändå tränar regelbundet hela vintern.

Det enda jag släppt upp lite på är styrketräning. Dock gjorde det att högra höften, som jag haft problem med ett tag, har gjort jätteont någon vecka. Så nu blev det styrketräning både onsdag och torsdag. Det i sin tur resulterade i rätt mycket träningsvärk. Nu börjar det klinga av.

Börjar längta ut i skogen igen. Förra året hann vi med ett gäng naturreservat i närområdet. Nu är det snart dags att få till mer vandring. Murstensdalen står rätt högt på listan. Den långa slingan där har Micke velat gå i flera år. Örgivsmossen är ett annat, som jag länge velat till. Den ligger i Fasaskogen, där ett koppel av reservat finns.

Den här helgen börjar vi med att hugga ved. Ska iväg idag till mina föräldrar och ta hand om en stor björk. Blir intressant att se hur mycket ved det blir av den. Det får bli dagens träningspass tror jag.

av Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *