Inga widgetar hittades i sidofältet!

Hade larmet på tidigt igår. Lina ville lämna råtthålet så snabbt som möjligt. Mötte barnen vid frukosten före halv åtta och åt en mycket medioker frukost. Det fanns kaffe, te, fil eller om det var yoghurt, mackor, skinka, korv och ost. Tror det fanns ett fat med gurkskivor också.

Åkte från Sillian vid halv nio och vände tillbaka mot Lienz. Vi skulle ta snabbaste vägen till Pula och den gick via Italien. I Lienz blev det liten väg över två bergspass. Det första var inte så högt och nästa, Plöckenpass, var mycket lägre än Grossglockner som vi åkt över dagen innan.

Det fanns inte många rastställen vid Plöckenpass, så det tog ända till Italien innan vi hittade ett ställe att fika på. Det var ett riktigt fint ställe så det gjorde inte så mycket.

Efter bergspassen blev det motorväg och vi bestämde att vi skulle skippa lunchen efter vägen. Var över 30 grader och på Italienska rastplatser i den här delen av landet finns tyvärr inte mycket skugga.

Vi bokade inget boende under resan där här gången. Det verkade finnas lite att välja på efter Istriens kust, så vi chansade att något skulle finnas ledigt.

Rullade in i Pula vid fyratiden och gick till receptionen. Det fanns mycket ledigt så vi fick ta en promenad på campingen för att se vilken typ av mobilehome vi ville boka.

Vi såg ut några nummer och gick tillbaka. Förstahandsvalet nummer 310, var ledig så vi checkade in i den. En riktigt fin ”stuga” med AC i alla tre rummen. Två fina badrum, kök med spis och diskmaskin och en stor altan bara 10 meter från vattnet.

Packade in våra saker och Micke och barnen badade. Tog en promenad runt campingen för att se om affären var öppen och se vad som fanns utanför området. Affären stängde klockan 16, så vi var lite sena till den.

Vi hade räknat med gångavstånd in till Pula centrum, men det verkar vara några kilometer dit. Får ta bilen dit när vi ska se oss omkring. Ska finnas massor av sevärdigheter där.

På kvällen åt vi på campingens restaurang. Det var riktigt gott. Jag och Emil åt kycklingfilé med pommes, Lina en hamburgare och Micke åt karré.

Nu får vi se hur länge vi stannar här. Har betalt för tre nätter, men får se om vi vill öka på det.

av Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *