Inga widgetar hittades i sidofältet!

Helt otroligt vad åren rinner iväg, trots att tiden ibland går så himla sakta. Det är redan 2024. För många år sedan hade jag som mål att åka Vasaloppet 2024. Då hade jag 7-10 år på mig att träna till det. Kommer inte exakt ihåg vilket år jag satte det målet. Mycket har hänt sedan dess och något Vasalopp blir det inte i år. Däremot lever tanken kvar på att genomföra det någon gång. Två mil skidade jag ju för ett tag sedan och släpper jag av lite på farten så orkar jag nog i alla fall dubbelt så långt. Tränar jag dessutom mer längdskidåkning är det möjligt att åka, men just nu har jag andra planer.

Vi avslutade 2023 med lite cykling i skogen. Hade inte förväntat oss att det skulle gå eftersom vi fått en del snö. Snö som sedan smält och så har det blivit tunn skare som inte alls bär vikt. Vi cyklade mot Fiskebo där de kör en del enduro på en slinga i skogen. Tänkte att de kanske varit ute och åkt efter snöfallet. Det ahde de inte, däremot var det plogat/plattat i skogen med hjälp av fyrhjuling. Det plattade var hårt och bar cyklarna jättebra. Så vi fick lite stigcykling sista dagen på året.

Som vanligt så sov jag mig igenom tolvslaget. Är inte ofta som jag är vaken och firar det. Är skönare att vakna och vara pigg det nya året. För jag sover inte mycket längre på morgonen för att jag lägger mig sent på kvällen.

På nyårsdagen blev det mycket vila och så ett pass på gymmet. Har varit småhängig över hela julledigheten, så har inte fått till någon träning alls. Första passet blev i fredags, men det var ett lugnt pass. Fick bli ett par extra vilodagar nu och så ska jag iväg i eftermiddag igen. Ska boosta immunförsvaret med lite extra D-vitamin också. Hade mer än gärna åkt till Kanarieöarna och fått i mig äkta D-vitamin, men tillskott får duga.

Ska försöka hålla mig från sötsaker i januari också. Är lite väl förtjust i det, så kan vara bra med en period med mindre. Har nu avklarat 10 %, så det är inte långt kvar. Försöker också få till bättre måltider. Vi äter på tok för dålig mat. Igår fick det bli ugnsrostade grönsaker. Potatis, Morötter, Paprika, Aubergine och Zuccini med fläskfilé. Blev jättegott och supernyttigt. Så det är senaste pusselbiten för att jag ska bli snabb och stark till kommande cykelsäsong.

På återseende!

av Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *