Inga widgetar hittades i sidofältet!

Började morgonen med att Micke åkte till närmsta bageri för att köpa frallor. Vi packade ihop och åkte vidare söderut. Vi hann bara köra 500 meter på motorvägen innan vi svängde av för att äta frukost.

Kokade vatten till kaffe på Trangiaköket och dukade upp frallor och lite tillbehör. Vi är ju vana att ha husvagnen full av mat och andra bekvämligheter, så det är lite pyssel för att få till allt på ett bra sätt.

I Tyskland är inget öppet på söndagar heller. Vi visste ju det, men trodde ändå att någon affär skulle vara öppen. Som tur var hade vi kvar lunch sen dagen innan.

Efter frukost fortsatte vi på A7 mot Hannover. I Hannover svängde vi österut för att ta oss till A9 som går till München. Visste inte vart vi skulle bo på kvällen. Är svårt att gissa hur långt man hinner på en dag.

En bit söder om Leipzig skulle det vara vägarbete med lång kö. Vi tänkte att vi tar en annan väg för att slippa stå still i kö. Google visade oss en snabbare väg, så vi svängde av. Körde någon mil västerut och svängde sedan söderut för att runda kön på A9.

En bit söderut var det också kö och bilarna stod helt still. Stod där en stund innan vi beslutade oss för att vända och ändå ställa oss i kön på A9. Vi hamnade på en annan väg påväg mot A9 och tänkte att vi kunde försöka komma fram på östra sidan istället.

Det visade sig vara ett bra val. Åkte genom massor av fina byar och stannade till vid en liten skogsväg och åt lunch.

Väl ute på A9 flöt trafiken på bra och vi bokade ett boende i Kufstein. Bokade ett familjerum med 4 enkelsängar och med frukost inkluderat. Det skulle vara öppet till 20 så vi trodde vi skulle hinna.

Fick se efter ett tag att jag fått meddelande från hotellet att det var öppet till 17 på helgerna. Vi fick helt enkelt se hur vi skulle ta oss in när vi kom dit.

Kom till hotellet vid 19 och då satt det ett kuvert med mitt namn tejpat bredvid hotellentrén. Där fanns även ett kuvert som det stod sen ankomst på. Antar att det bara är att gå in och så checka in på morgonen.

Letade reda på rummet, som visade sig vara ett rum med bäddsoffa och dubbelsäng. Jag och Micke tog bäddsoffan och barnen varsin del av dubbelsängen som gick att dra isär.

Restaurangen var stängd på hotellet, så det fick bli en tur till Mc Donalds.

Sov inte jättebra i natt. Bäddsoffor är inget vidare. Den var stenhård och gnisslade. Frukosten var helt ok, men inte så omfattande.

Hotellet ligger alldeles vid foten av Alperna och det finns nog massor att se i Kufstein. Har en Borg rakt utanför fönstret, men vi får upptäcka mer en annan gång. Nu ska vi fara vidare genom Alperna och se oss omkring lite. Idag blir en dag som vi skyndar långsamt.

av Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *