Inga widgetar hittades i sidofältet!

Just nu är det lite lugnt på träningsfronten. Mycket annat som behöver pysslas med, så då får träningen vänta lite. Försöker hålla någon form av rutin, men det har blivit långt från så mycket som jag tränade i våras. Ändå har jag dragit ner rejält under året vad gäller träningstid.

Har börjat gymma på Nordic Wellness och det har fungerat bra. I måndags var det rätt mycket folk, men jag kunde utföra de övningar jag ville och fick träningsvärk efter, så det var ju bra. Har bokat in mig på ett lunchpass på fredag som ska vara riktigt bra. I princip ren styrketräning, men som gruppträning. Jag har fått rapporter om att det varit riktigt tufft från min kollega.

Har även bokat in Cross Cage på måndag efter jobbet. Det är nog också extremt jobbigt, men tänkte ge det en chans.

Jag försöker inte bli stressad av att det inte blir så mycket träning just nu. Det är ju lite lågsäsong och inga tävlingar planerade på flera månader. Ändå vill jag ju inte tappa någon kapacitet, så försöker få till några konditionspass och några styrketräningspass. Fokuserar lite mer på de viktiga delarna, som benstyrka i olika former.

Det är ändå skönt att känna sig stark när det väl blir cykling. Var på läger i lördags i Hjulsjö med Karlskogacyklisternas barn och ungdomar. Tryckte på rejält i några uppförsbackar och det kändes riktigt bra. Det är ju ändå känslan som är viktigast. Det som fortfarande krånglar är ryggen. Micke och jag körde ett snabbt varv på en av de svarta lederna. Ryggen känns direkt när jag trycker på lite extra och då var vi inte riktigt uppe i tävlingsfart. Förhoppningen är att mer varierad träning på gymmet ska gynna ryggen framöver.

av Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *