Inga widgetar hittades i sidofältet!

2023 kommer bli ett bra år. Kanske rentav det bästa året hittills när man ser tillbaka på det. Det var den känslan jag hade igår när jag gick och la mig.

Dels hade vi en fantastisk resa i juni, efter en fantastisk långhelg i Trysil i början av juni. Sen bytte jag jobb för två veckor sedan. Att vara ny på jobbet kan vara extremt energikrävande, men att vara ny på jobbet, på gamla arbetsplatsen, är mest bara energigivande. Slutsatsen jag drar är att det är kontakten med nya människor son kräver energi. Nu känner jag all redan, så då slipper jag den biten.

2023 är även det året jag lärt mig träna mer energieffektivt. Istället för att lägga mer tid på träning, lägger jag mer än hälften av tiden, tränar smart och är den bästa form jag någonsin varit. Hur går det ihop? Jag ska förklara någon gång.

Har velat fram och tillbaka med mig själv vart jag ska träna i höst. I onsdags hade jag bestämt mig för att det fick bli halvårskort på badhuset. En timme senare kom Marina in på mitt kontor/rum och sa att det låg ute träningskort på Lets Deal. Så då fick det bli Nordic Wellnes ett år framåt. Provtränade där i våras, men blev inte så impad av atmosfären. De har dock all utrustning jag behöver, som är svårt att få på annat håll, så det fick bli så här.

Jag håller på att rensa lite också, i garderoben. Har länge haft mottot: En in, en ut. Alltså köper jag något så ska något bort. Nu behövde jag dock rensa ur så mycket utan att fylla på. Rensningen har också spridit sig till resten av huset. Finns så mycket saker som vi inte använder. Ett exempel är en fritös vi köpte för säkert tio år sedan. Har nog använt den två eller tre gånger. Den skänktes till Myrorna förra söndagen.

Rensar även en del i hjärnan, ja faktiskt. Finns mycket matnyttigt att se på You Tube, sök Kay Pollak (inspirationsföreläsningarna) och Sarah Knight (Ted Talk). kan ju säga att det är intressant att jobba i en ny arbetsgrupp efter att man lyssnat på Kay Pollak (finns en del poddar där han varit gäst också).

Nu kom jag lite ur spår, men vad gör väl det. Dagen idag börjar bra. Har en form med frallor i ugnen som jag preppade igår kväll. Nattjästa frallor. Minimalt med jobb med degen igår och så har de jäst i kylen över natten. Nu står formen med frallor i ugnen och är snart gräddade. Hoppas på ett bra resultat. Lägger in bilderna nedan när det är klart.

Idag blir det lite fix här hemma och så ska jag/vi cykla lite också. Det bli bra 🙂

av Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *