Inga widgetar hittades i sidofältet!

Det blev inga gardinstänger i växthuset, inte än i alla fall. Däremot tog jag några gamla kompostgaller som jag lutade mot väggarna och band upp gurkplantorna i.

Jag har klippt ner det mesta av jordgubbsplantorna också. De får så långa och stora blad i växthuset och det skymmer annat jag planterat. Jag tänker att de kommer igen. Hallonjordgubbarnas blad har jag bara gallrat ur, för de ger fortfarande bär.

Förra året lät jag många av tomatplantorna ligga kvar i växthuset när de inte gav tomater längre. De hade lite övermogen och ful ”frukt” kvar på kvistarna. De tomaterna har fröat av sig, så det poppar upp tomatplantor lite här och var. Tror mycket av det är Tiny Tim, men vi får väl se. Ska bli kul att se om det hinner bli frukt på dem.

Nu har jag fått till bevattningen i växthuset också. Funkade knappt när vi var borta. Nu helt plötsligt fungerar det hur bra som helst. Måste varit en kran som inte var helt öppen.

Igår städade vi ur carporten som vi har massor av virkesstumpar i. Byggde ett par anordningar på väggarna, så vi fick upp det mesta från golvet. Nu har vi plats att måla panelen till carporten. Den ska bara kapas i rätt längd först och det arbetet börjar nog idag. Ska hämta det sista först, så vi vet hur mycket vi har.

Igår satte vi även ut annons på husvagnen på Blocket. Det är dags att byta ut den. Har tankar om att vintercampa om något år eller så och då kan vi inte ha den vi har. Vi kan använda den, om vi renoverar den, men det vet vi inte om vi vill. Den är fuktskadad, så är lite jobb att fixa till det. Vi första husvagn var också fuktskadad och den renoverade vi. Det var ett ganska stort jobb, men också lite kul. Om ingen vill köpa den här får vi se om vi tar tag i det till hösten. Blir lättare att sälja en fuktfri vagn.

Idag ska vi börja dagen med en tur till Mullhyttan, sen ska jag ut och cykla lite med en bekant. Är sista varma dagen nu, så sen kanske man orkar pyssla med lite annat.

av Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *