Inga widgetar hittades i sidofältet!

Så har den ”riktiga” semestern dragit igång. Den här gången är det veckor som är helt oplanerade. Vi kommer nog inte ha problem att fylla dagarna med saker att göra. Har lite olika saker på G, men som sagt inget planerat.

Började semestern med att ta cykeln i bilen och dra till Kristinehamn. Micke och Emil är på rally EM någonstans i Värmlandsskogarna, så då passade jag på att roa mig lite.

Hade tänkt cykla två varv vid Björkvallen och sedan ta mig an Järnleden. Det blev två varv på Björkvallen och sen hem igen. Det var på tok för varmt och fuktigt för att det skulle vara behagligt att cykla mer. Det blev däremot två himla härliga varv. Ett på 8km slingan och ett på 12km slingan. Jag var där förra året och skulle cykla runt 12:an, men körde fel vid flera tillfällen. Den här gången lyckades jag bättre.

Nu håller jag på med lite brödbak och ska leta på lite gamla gardinstänger. Vet att det ska ligga ett gäng uppe på vinden. Tänkte använda dem i växthuset. Har både tomater och gurka som behöver bindas och stöttas upp.

Som sagt, det finns att göra. Vi hörs!

av Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *