Inga widgetar hittades i sidofältet!

Det är en helt vanlig fredag. Ändå väldigt skönt att det är just fredag. Nu är nog all snö borta ute och det är varmt, eller i alla fall plusgrader hela dygnet. Det känns på riktigt som att vården är här nu.

Var på spinning igår, men det får nog vara sista passet innan sommaren. Nästa vecka drar intervallträningen igång på cykel på torsdagarna. Tänker nog vara med där istället. Det är skönare att cykla ute än inne i en rätt varm spinninglokal. Ska försöka få till minst ett pass styrketräning på gymmet framöver, men får se vilken veckodag det blir.

I helgen får det nog bli minst ett lite längre pass på cykeln. Har inte bestämt vart än, men är lite sugen på att cykla Kjells Tur. Det är dock en lång sträcka och mycket stig, så den tar några timmar att ta sig igenom. Det går att välja lite sträckor på den också. Skulle kunna skippa Utterbäcksloopen, men vi får se. Det är andra faktorer som spelar in också.

Nu när våren kommer blir jag även sugen på att komma ut i skog och mark på lite vandring. Det blir lite annat än att cykla, så det kompletterar verkligen varandra. Det gäller ju bara att hitta lite tid för det också. Har hittat ett reservat jag blev sugen på att besöka. Det heter Tjuråsen och ligger straxt norr om Karlskoga. Risken finns att det är snö kvar i skogen, men det borde försvinna efter dagens regn och flera dagar med plusgrader.

Nåja, idag blir det i alla fall vilodag. Kommer hinna bli många timmar träning ändå den här veckan.

av Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *