Inga widgetar hittades i sidofältet!

Helt plötsligt försvann all snö och solen började stråla. Det har varit helt underbart härligt väder de senaste dagarna. Det är bara att njuta. Det är nu det börjar, våren och sommaren. Den härliga tiden på året. Kanske är rentav våren den absolut härligaste ändå. Hela sommaren ligger framför mina fötter och bara väntar på att fyllas med massor av härliga äventyr.

Det finns massor för oss att se fram emot i sommar. Resor kors och tvärs, en hel sommar med växthus, en dotter som blir 18, massor av uteaktiviteter och så finalen på vårt carportbygge.

Imorgon ska jag ha semester, sen kommer jag ha en dag semester per vecka fram till sommaren. De veckor som är femdagars i alla fall. Det kommer ju en drös veckor med diverse helgdagar också, så det blir kortveckor för mig fram till midsommarveckan.

Imorgon ska jag fylla dagen med dels lite cykling och dels en hel del pyssel ute. Det är bara två veckor kvar till Långloppscupen börjar också, så det börjar pirra lite. Jag är inte anmäld än. Det väntar jag med till dagen innan. Förra året blev jag förkyld lagom till första loppet, så då brann den startavgiften inne. Bättre då att betala för efteranmälan.

Idag jobbar jag på distans. Passar på att skriva på min eftermiddagsrast. Fördelen/nackdelen när man jobbar hemifrån är ju att man missar fikarasterna. Jag är inte speciellt social i vanliga fall, men jag gillar mina kollegor, så fikarasten missar jag sällan.

Efter jobbet blir det sedan att dra på cykelkläder och åka på intervallträning. I vanliga fall är det spinning som gäller på torsdagar, men nu drar utomhussäsongen igång, så då kommer jag vara med där. Ska bli kul att se vilka fler som kommer idag. Är nog många som är ivriga på att komma ut och cykla.

Ha en fin torsdag!

av Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *