Inga widgetar hittades i sidofältet!

Oj vad helgen gick snabbt. Det har varit så himla bra väder och den sista snön har i princip smält bort. Jag cyklade alla fyra dagarna som jag var ledig. Två lite längre turer och två kortare. Fick ihop mer än åtta timmar cykling på fyra dagar, vilket jag är nöjd med.

I fredags blev det ett kort pass med backintervaller. Det var fruset på grusvägen jag cyklade på, så det gick riktigt bra. Åt påsklunch hos mamma och pappa och satt till och med ute i solen en stund. 

I lördags cyklade Micke och jag en längre tur på vägar. Började med grusväg mot Lunnedet, sen blev det asfalt därifrån. Tog en avstickare på stig vid Frövätterstorp. Riktigt fint var det, men riktigt isigt på sina ställen. 

Söndagen bjöd på stigcykling i Linnebäck. En cykelkompis från stan kom för att göra oss sällskap och vi fick en fin tur i skogen. 

I måndags skulle jag cykla långt. Turen gick mot Vassgårda där jag svängde av vägen och cyklade en kort sträcka på Hultets fina motionsstigar. Blev inte riktigt så långt som jag tänkte, men ett par pass ändå. 

Annars har jag varit ute en del i helgen. Torkat av trädgårdsmöbler. Sått lite fröer i växthuset och tryckt ner några potatisar i en pallkrage med lock. Det är en härlig tid som börjar nu, kanske den bästa på hela året. 

av Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *