Inga widgetar hittades i sidofältet!

Efter dryga veckan med träning på Nordic Wellness var jag igår till David Träningscenter för att träna spinning. Vi satt nämligen på fikarasten igår och pratade cykling. Har en arbetskamrat som tränar spinning flera gånger i veckan på David. Han skulle dit på kvällen och jag frågade lite om passet. Jag har sett det förut, 50 minuter som kallas Virtuella turer runt 0586-området. Bara titeln lockar ju. Peter sa att det var ett bra pass, så jag blev sugen på att prova.

Det var jättekul. Lagom tufft, lagom mycket återhämtning. Sen var det väldigt bra beskrivet vart vi var och cyklade och vad som skulle komma härnäst. Lite roligt när jag cyklat där i verkligheten också.

Vi började med att cykla runt uddarna i Degernäs för att sedan bestiga Ramshöjden. Rullade nedför höjden, över älven och förbi järnvägsstationen och upp mot Råbäck. Efter ett varv på motionsspåret i Råbäck bar det av nedför åsen mot älvmynningen. Där var det dags att ta sig an Stravasegmentet ”Sea to summit råbeck” (tar inte ansvar för stavningen). Sen avslutade vi med en backe till. Den här gången från Mölle och så rakt uppför branterna. Riktigt kul och lagom jobbigt. Sen körde jag kanske inte max på varje intervall, vill hålla lagom tempo så det ska utveckla så bra som möjligt. Blir riktigt sugen på att köra segmentet på riktigt. Östra sidan av Möckeln har jag inte cyklat på alls. Har endast kört stigarna uppe vid Råbäck, så det finns lite att utforska till våren.

Var i alla fall skönt att vara tillbaka på David. Jag gillar stämningen där bättre än på Nordic. Det var ju riktigt bra att jag kunde använda ett par ”prova på” veckor. Annars hade jag köpt kort där i maj när mitt badhuskort tar slut. Det får bli David framöver istället. De är dessutom mer riktade mot cykling, så det passar ju mig bra. Knappt 40 dagar kvar till premiärtävling nu, så det är dags att lägga om träningen lite. Har fokuserat på kvalitet senaste tiden, nu behöver jag förlänga passen en del. Vill få till minst ett långt pass per vecka. Är lite svårt just nu bara för att det vägrar sluta snöa. När det blir barmark, så tar de bara ett par dagar innan det blir kallt och isigt eller decimeterdjup snö. Suck!

Hoppas det är sista riktigt kalla perioden nu och att våren kommer när det blir ny månad.

av Helena

0 svar på ”Tillbaka på David”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *