Inga widgetar hittades i sidofältet!

Förra veckan blev det träning på tre olika gym på en vecka. Tränade på badhuset i tisdags. Där har jag träningskort i sex månader via jobbet. Badhuset är ett pyttelitet gym i gamla och slitna lokaler. Det finns de redskap man behöver, men inte mycket mer och det är trångt. Det har ändå funkar helt ok att påbörja en vana med styrketräning där. I november var jag helt novis gällande det.

I torsdags körde jag spinning på David Träningscenter. Ett privatägt gym med träningsmaskiner, skivstänger och vikter, spinninglokal och gruppträningslokal. Jag tränade först dryga timmen styrka, sen ett kombinerat gruppträningspass spinning/styrka.

När jag kom hem från AW i fredags så hade Micke och Lina planerat in ”privat” gruppträning med släkten på Nordic Wellness på lördagsförmiddagen. Jag tänkte att jag kunde hänga med, skaffa ett tio kort, och köra min styrka och eller intervaller. Jag tänkte ändå gå dit i maj när mitt halvårskort tar slut och skaffa någon typ av kort över sommaren.

På lördagsmorgonen kom jag på att Nordic Wellness har ”prova-på” vecka. Det kunde jag ju ta. När jag väl kom dit så blev det två prova-på veckor. Det var ju bättre. Då har jag god tid på mig att se vad utbudet är. Jag har egentligen inte så stora behov. Finns det en träningscykel, Smith-maskin, skivstång och lite vikter är jag nöjd.

Under tiden resten av släkten körde någon form av cross-fit inspirerat pass, så körde jag mina intervaller. Avslutade passet med några styrkeövningar.

Det bästa med Nordic hittade jag i ett undanskymt hörn, nämligen en ribbstol. perfekt att träna hängande benlyft i. Har saknat det på de båda andra gymmen. Där får jag träna benlyften i en chins-stång. Inte det mest optimala. Det sämsta var värmen vid cyklarna. Hade gärna haft en fläkt, eller lite bättre cirkulation på luften där. Ska testa cykelsalen någon gång och se om det kan vara bättre i den.

Så nu får det bli träning på gym i två veckor. Idag är det vilodag, men imorgon ska jag dit igen och utforska mer av utbudet.

av Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *