Inga widgetar hittades i sidofältet!

Ligger på soffan en helt vanlig tisdag. För första gången på över ett år, kanske till och med ett och ett halvt år, har jag sjukskrivit mig. Det hör inte till vanligheten. Jag har ju ett jobb som går att utföra på distans. Igår orkade jag inte åka och hämta datorn och hade inte heller orkat jobba. Jag är snuvig och har ont i hela kropppen. En rejäl influensa känns det som. 
I helgen var jag lite piggare, så vi tog till och med en promenad i söndags och grillade korv med nästan hela familjen. Mor, far och två bröder. Det var riktigt härligt i solen, men vinden var lite kall. Promenade var himla fin. En stig i Fasaskogen för att komma till min brors torp som ligger mitt i vildmarken. 

Jag har haft känningar i halsen i två veckor nu och har enbart fått till två styrketräningspass på den tiden. Det är över tre veckor sedan jag cyklade ute. Säsongen närmar sig snabbt och jag vet inte när jag kan komma igång med träningen igen. Idag mår jag sämre än igår, så än är inte botten nådd. Jag fick till några bra pass innan förkylningen, så jag hoppas jag kan ta vid där när jag är pigg igen. Vädret bjuder ju inte in till fin vårcykling heller så det är ju lite skönt. 

Jag ligger på soffan och kollar på You Tube. Lite Stefan Ek, som cyklar mycket och gör bra filmer. Lite annat smått och gott som kan hjälpa träningsmässigt framöver. Imorgon börjar ju skidVM också, så då har jag lite att se på TV med.

Vi hörs!

av Helena

0 svar på ”Lång förkylning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *