Inga widgetar hittades i sidofältet!

Starkare och snabbare. Det var ju det jag skrev om mitt mål för 2023. Men varför just det? För att ett mål ska vara bra behöver det vara meningsfullt. Vad som är meningsfullt är högst individuellt. På jobbet har vi fler mål under 2023. Känner jag mig motiverad att nå dem? Nja, inte alla. Varför, funderade jag på för någon vecka sedan. Jo, för jag ser inte hur just de målen är meningsfulla. Oftast är mål inom ett arbete en skrivbordsprodukt som ser snygg ut.

När det kommer till idrotten, så jobbar jag just nu mycket med process. Processen för att nå mitt, enligt mig, meningsfulla mål att bli lite starkare och lite snabbare. Igår var jag på gymmet och fokuserade på styrketräning. Värmde upp på motionscykel 30 minuter, men utan några pulshöjande impulser. Har känt mig småhängig senaste veckan, så vill gå ut lite lugnt när jag nu känner mig bättre.

Sen styrketränade jag i 20 minuter. Lade på lite tyngre vikter än tidigare, för att börja få till lite utveckling. Så processen fortskrider. Behöver fokusera lite kring att bli starkare i bålen bara. Det är min svagaste länk just nu.

Lade en träningsplan för kommande fyra veckor häromdagen. Blir fokus på att få till lite längre cykelrundor på helgerna. Senaste tiden har jag lekt runt i skogen hemma. Det förbättrar tekniken, men det ger inte direkt högre fart. Sen ska jag försöka få till ett styrkepass och ett spinningpass per vecka. Den här veckan blir dock utan spinning. Det pass jag vill gå på är idag och andra saker kom i mellan idag. Ska åka och hämta nyservad gaffel och dämpare ikväll.

Dessa ska monteras, tillsammans med en ny sadel jag beställt för ett tag sedan. Sen, om jag har tur, kanske det blir ett halvlångt pass på lördag med ”sommarcykeln”. Att cykla tjällossning med vintercykeln är ingen höjdare. Vill jag få till ett lite längre pass, så är asfalt det bästa alternativet just nu. Att cykla med dubbdäck på asfalt är också en pina. Det låter så hemskt mycket, så njutningen försvinner lite.

Nåja, vi får se hur det blir. Trevlig torsdag!

av Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *