Inga widgetar hittades i sidofältet!

2023 får bli året som jag ska bli lite starkare och lite snabbare. Nu tänker jag mest inom idrotten. Jobbmässigt har jag helt andra mål.

Jag avslutade 2022 med att lösa gymkort. Har redan hunnit vara där tio gånger. Så målet att bli lite starkare är redan påbörjat, eller processen att nå målet är igång.

Igår var jag iväg på ett första spinningpass också. Löste ett tio-kort på David Träningscenter. Då räcker det nog för ett pass per vecka fram till tävlingssäsongen drar igång. Får räkna med att någon vecka uteblir av olika anledningar. Det var ett riktigt bra och roligt pass med hög snittpuls. 

I födelsedagspresent fick jag miniband av familjen och jag har kompletterat med gummiband. Jag har även mina sjukgymnastikövningar att göra, så nu finns förutsättningar att bygga lite styrka hemma också. 

Det är fyra månader kvar till säsongsstart. Ryggen bråkar fortfarande, tyvärr, men får kanske lägga i en växel till med rehaben. Tror jag börjar skönja vad det är för svagheter jag har, så det ska jag jobba mer på. 

Sista utvägen blir att, acceptera och lida. Fokusera på det som känns bra och går bra. 

av Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *