Inga widgetar hittades i sidofältet!

Veckorna går extremt snabbt just nu. Helgerna går än snabbare känns det som. Idag är det i alla fall fredag och träningsvärken efter tisdagens Crosscagepass börjar klinga av. Var ju på Bodycombat i onsdags med Lina. Hon gillade det jättemycket, men det var inget för mig. Jag har för dålig koordinationsförmåga för att fixa ett sådant pass. Jag håller mig nog till spinning, Crosscage och Bodypump. Får se om jag testar på något annat framöver, men just nu är det de här tre jag hinner med.

Idag, eller snarare ikväll, så är det Bodypump med efterföljande fredagsmys. Ska bli jättekul. Ser fram mot att bli lite trött efter ett rejält styrkepass. Så behöver jag stärka upp delar av kroppen. Det märkte jag i tisdags. Fixade inte att lyfta den vikt vi hade över huvudet, så fick ta ett annat alternativ. Ska teama med någon annan på tisdag.

På jobbfronten är det full fart också. Hinner knappt andas på dagarna ;). Det är kul i perioder, men just nu är det lite rörigt. Får hoppas på bättring när vi gått igenom arbetsfördelning idag på veckomötet. Det är många som slutar just nu och då blir det lite turbulent. Jag är ny med de arbetsuppgifter jag gör och så ska det komma in två till i gruppen. Det är redan glapp mellan att en tjej slutat och efterträdare kommer, samt att en tjej är föräldraledig. Så kort och gott är vi två man kort.

Försöker att hålla isär jobb och fritid så gott det går. Vet att många här kan sitta på kvällar och helger för att hinna med, men det är inte riktigt mig grej. Jag jobbar heltid och min flex bygger sakta på under veckan, för att jag kommer till jobbet så tidigt. Även jobbmässigt är det viktigt med återhämtning, så efter 16 är jag ”ledig”. Skulle någon tycka något annat, så finns det andra företag i stan som säkert är i behov av en ekonom före detta upphandlare.

av Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *