Inga widgetar hittades i sidofältet!

Igår tog jag cykeln till jobbet. Det är ju fint väder nu och så har jag ju inte så långt till jobbet. Det är fullt möjligt att pendla. Jag tog det lugnt på morgonen för att inte bli alltför varm. Hade cykelkläder på mig och bytte om på jobbet.

Hade fullspäckat schema hela dagen och sista mötet drog ut på tiden. Fick trycka i mig 8 Dumlekolor innan jag cyklade hem för att ha något att träna på. Då är snabba kolhydrater bra.

Cyklade via strandpromenaden mot Aggerud och vidare via Smedstorp och Högåsen. Bara grusvägar den här gången. Laddade lite extra på en del ställe och fick till bra träning. Det kändes bra i kroppen efter förkylningen, så det var ju skönt. Vidare sen mot Bodalen för att ta vägen via Klara Källa. Där var riktigt länge sedan jag cyklade, säkert ett par år sedan.

Blev ett litet lagom pass på dryga timmen och 2,5 mil innan jag var hemma. Perfekt en vardagkväll. Knep ändå två PR på hemvägen, så jag är i hyfsat bra form.

Idag hade jag tänkt cykla också och ta en längre väg hem, men jag vilar istället. Kroppen känns inte helt 100, är nog mycket pollen och skräp i luften nu. Vände helt enkelt på dagens planerade cykling och morgondagens handling efter jobbet.

Känner jag mig ok imorgon så blir det anmälning till långlopp i Bengtsfors på lördag. Ett lopp jag varit anmäld till förut, men fått ställa in. Det är ett lopp som går på mestadels grusväg, så det är genomförbart även med en kropp som är lite seg.

av Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *