Inga widgetar hittades i sidofältet!

Veckan som gått har varit riktigt bra. Jag har fått till bra träningspass och så har vi varit på utflykt.

I tisdags blev det ett pass på gymmet. Lite styrketräning med skivstång och fria vikter. Missade en av övningarna jag tänkt göra, men det fick gå ändå. Jag tränar på ett litet gym, så ibland är det svårt att få plats med de redskap man tänkt. Har träningskort till maj, så sen blir det ett byte till ett större gym.

Onsdag lunch fick jag till lite intervaller och så tillbaka till gymmet i torsdags. Det flöt helt enkelt på bra under veckan.

I fredags var jag i Kristinehamn och hämtade min race-outfit som jag ska ha i sommar. Jag kommer cykla den kommande säsongen med Team Skoglöfs Bil IF. Det ska bli riktigt roligt. Det är en förening med mycket tävlingsfokus. Två av teamkamraterna är just nu i Sydafrika där de till helgen ska starta i Cape Epic. Ska bli så kul att följa deras resa där. En av dom var där för tre år sedan för att starta när beskedet kom dagen före start att de ställer in pga pandemi.

I lördags hade vi en heldag i Säfsen. Micke är medlem i IF Metall och de hade en dag där för sina medlemmar med familj. Bäst att passa på när det bjuds. Annars är inte Säfsen ett ställe vi åker till. Vi har varit där så det räcker.

I söndags blev det första passet ute på många veckor. Hade nog inte cyklat ute om det inte var för att Mia hörde av sig. Vädret var hur bra som helst, men i skogen låg det massor av snö och vi fick verkligen kämpa för att komma framåt. Bra träning, men inte så mycket njutning. Kul att träffa lite vänner ändå. Var ett år sedan vi sågs sist tror jag. Vi blev en liten grupp på fem cyklister vilket är rätt lagom en söndag.

Började den här veckan med intervaller igår, så det rullar verkligen på nu. Mindre än två månader till tävlingssäsongen drar igång.

av Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *