Inga widgetar hittades i sidofältet!

Hemarbete

avAdmin

okt 18, 2023

Idag arbetar jag hemifrån. det hör inte till vanligheterna, men den här veckan fick jag för mig att jag ville göra det. Det är rätt rörigt på jobbet just nu och då kan det vara skönt att få ett avbrott från det. dessutom behöver jag förbereda mig för att hålla föredrag för politikerna imorgon. Det är första gången jag gör det, så jag vill vara väl förberedd på det.

Igår var jag iväg på ett Cross Cagepass på gymmet. Det visade sig att det var en träningsform som passade mig rätt bra. 45 minuters hårt arbete både motion och styrka. Efter 45 minuter är det över och jag känner mig starkare än någonsin. Har inga problem med konditionsbitarna och den styrka som rör benen. Däremot är överkroppen riktigt svag. Där finns en del utvecklingspotential.

Idag ska jag iväg på ett pass till. den här gången är det styrketräning individuellt i grupp med instruktör. Ska träna intervaller innan det tänkte jag. Får se om det blir på löpband, eller cykel. Det visar sig. Löpband är väl ingen favorit, men det går bättre och bättre. Blev så där vinglig första gångerna, som man blir när man går av en båt eller ett flyg. Det har dock blivit bättre.

Det börjar bli kallt och ruggigt ute. Ingen årstid jag gillar. Nu skulle jag kunna emigrera till värmen över vintern. Får bli i framtiden, när det inte behöver jobbas så mycket.

På återseende i höstmörkret!

av Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *