Inga widgetar hittades i sidofältet!

I somras undrade Lilja, som vi brukar cykla med, om vi ville hänga med honom och sonen till Trysil några dagar. De skulle bo på hotell, Radisson Blue, vid Trysilfjellets fot. Vi valde dock att ta med vårat budgetboende, husvagnen.

När Lina fyllt år och gratulerats klart så drog vi iväg mot grannlandet. Det blev andra gången den sommaren som vi begav oss dit. Tog ju rundan genom Norge i början av semestern.

Vi kom dit när det regnade, men prognosen hade sagt uppehåll och fint väder resten av veckan. Så på onsdagmorgonen vaknade vi till sol och en klarblå himmel. Cyklade hela förmiddagen i parken Gullia. Det var riktigt roligt att cykla i det tillrättalagda området. Vi är ju annars vana vid naturliga stigar och stöket som kommer med det.

På eftermiddagen körde vi vuxna lite mer. Ungdomarna hade fått tillräckligt på förmiddagen. Vi höll inte på jättelänge, det är jobbigt att cykla upp och nedför ett fjäll.

På torsdagen åkte Lilja och Max hem. Micke, Emil och jag tog cyklarna på bilen upp på Trysilfjellet och cyklade runt toppen av det. En fin, grusad, slinga på 14 km. Utsikten och vyerna var magnifika. Så himla fint. Köpte varsin glass när vi avslutat rundan och njöt i solen.

Utcheckningen var sen så till runt 16 fick vi ha kvar platsen. Så efter cykelturen packade vi ihop och begav oss till andra sidan gränsen och Tandådalen.

av Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *