Inga widgetar hittades i sidofältet!

Jobbade hemifrån i torsdags och kände direkt på morgonen att något inte var helt bra i halsen. Trodde att det var lite torrt efter ansträngning i onsdags. Sprang intervaller som blev rätt tuffa då. Det blev dock lite sämre under dagen, men jag kunde hålla fullt fokus på jobb ändå. 

I fredags var jag ledig. Hade tänkt cykla, men det var uteslutet. Messade även Jessica och fick ställa in cykling vi planerat på lördagen. Så himla tråkigt. Orkade ta mig ut, trots grym träningsvärk i vaderna efter löpningen. Sån där träningsvärk så man kan ta en decimeter långa steg för att det gör för ont annars. Väl ute snickrade (skruvade) jag ihop ett ställ i trä till cyklarna. Vi har saknat något att ställa dem i när vi tvättar dem. 

Byggde ihop en konstruktion som jag blev riktigt nöjd med. Det kan behöva modifieras lite, men ska testa det sen. Resten av helgen har jag inte gjort mycket. Igår tillbringade jag mesta tiden i soffan. Kikade på Youtube hur man servar dropper seatpost, så det ska jag fixa någon dag. Väntar tills efter Billingen, så jag inte står utan om det inte går bra. Det såg dock relativt enkelt ut. 

Kikade även på reseförslag inför sommarens bilsemester. Hittade en helt underbar Youtube-kanal som hette ”Flying the nest”. Så välgjorda filmer och riktigt inspirerande. Kanske blir en tur förbi Rapunzels torn i en by utanför tyska Kassel?

Idag hade jag sett fram mot lite promenad i ett naturreservat norr om stan, men det får vänta det med. Får bli cykelvård om jag orkar istället. Behöver även se över allt jag behöver inför kommande tävling. Hoppas på mycket sol också och kanske lite varmare väder, för i växthuset blommar snart jordgubbarna. Ska bli intressant och se hur snabbt de utvecklar sig där inne.

Ha en fin söndag och valborg!

av Admin

Ett svar på ”Lite sjukdagar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *