Inga widgetar hittades i sidofältet!

Äntligen WLAN, hur skönt som helst!!!!

Snön kom lite hastigt och lustigt i går. På bara några minuter färgades landskapet vakert gnistrande vinter vitt.
Det är lite roligt att så fort vägarna täcks med en centimeter snö så sjunker hastigheten på sjuttiovägen snabbt till 30. Det är som om folk inte tror att det är halt bara för att vägen är bar. Vad kommer det sig egentligen. Skulle genom halva stan på lite ärenden i går och hade tänkt mig vara borta i en halvtimme. Det hade gått utan problem om inte snön fallit innan. Trafiken gick verkligen i slow-motion. Jag han två av tre ärenden inna det var dags att åka tillbaka till jobbet för att äta lunch. Dessutom glömmer folk hur man parkerar bara för att det är snö ute. En parkeringsplats som rymmer tio bilar när det är barmark rymmer oftast bara fyra bilar när marken är täckt med vitt puder. MYCKET MÄRKLIGT!!!! (Men sant, se efter själva!)

En vecka kvar till advent. Det är snart dags att börja julpynta så smått och det riktigt kliar i fingrarna på mig. Jag ÄLSKAR jul-pynt. När det är som mörkast på året lyser julen med allt sitt krims-krams upp och värmer långt in i själen. Jag älskat julen, speciellt den julen vi firade förra året. Då sa vi nej till att flacka runt hela julafton till nära och kära, i stället firade vi julen hemma. Micke, jag, Lina, Emil & Skrållan. Familjen kom i första hand, släkten i andra. Varför ska man stressa runt på julen och få dåligt samvete att man måste åka ifrån så tidigt?! Då är det bättre att alla får en egen dag, en annan dag. Dessutom tycker barnen säkert det är skönare att vara hemma. Det är ju för deras skull man firar, är det inte det!!

Nu längtar jag efter att ställa fram adventsljusstakar och stjärnor. Att få köpa hem röda julstjärnor att ställa i köksfönstret och pynta adventsstaken med mossa från skogen och prydnadssvampar. Baka saffransbröd och montera pepparkakshus. Sen kommer tomtarna, men de får vänta tills dagen innan jul. Nu ska jag drömma vidare.

Trevlig helg!!!!

H.S

av Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *