Inga widgetar hittades i sidofältet!

Våren har passerat och om två dagar är det midsommarafton.

Jag har tränat cykel hela våren och tävlade i Lida för tre veckor sedan. Det gick nog inte som tänkt, men jag får vara nöjd ändå. Min kropp fixar helt enkelt inte långa lopp.

Den här gången gick det i alla fall bra mentalt sett. Jag trivdes rätt bra där ute i spåret. Cyklade själv många bitar, men insåg fördelen med det. Ingen som trasslar framför och ingen jag trasslar till det för bakom. Det har sina fördelar.

Var på läger till Trysil med klubben förra helgen. Fick till riktigt bra cykling. Vädret höll sig på den bättre sidan också, även om det regnade på oss till och från. Prognosen hade nämligen utlovat än sämre väder.

Firade Linas student helgen som var. Blev riktigt bra kan jag tycka.

Sålde cykeln lite hastigt och lustigt i söndags. Annonserade ut den på torsdagen och fick genast napp ifrån Mora. Så i söndags dök en herre upp som var inflyttad till Mora från Täby. Han hade flyttat dit för att komma närmre natur, snö och bra cykling. Klokt av honom.

Åkte förbi Mandels efter jobbet i måndags och beställde en ny pärla. Har saknat min Spark jag hade förut, så nu fick det bli en ny Spark. Lite annan typ av Spark mot den förra, vilket bara är positivt. I slutet av juli beräknas den dyka upp, så kanske hinner jag få den till Cykelvasan.

Nu planerar vi sommarens äventyr för fullt. Blir en europatour även i år vad vi tror just nu. Två intensiva veckor med Alper, Adriatiskt hav och mysiga korsvirkesstäder. Ska bli otroligt spännande.

av Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *