Inga widgetar hittades i sidofältet!

Det har blivit lördag och vi har bara en semestervecka kvar. Det känns som att årets semester flugit förbi. Det har säkert att göra med att vi varit borta två veckor av dom. Förra året tog vi två veckor vid midsommar och åkte på semester istället.

Vi hade kalas för Lina i torsdags. Hon fyllde 19 år. Firade med tårta och senare på kvällen hade hon bestämt mat på Rosegarden. Blev jättebra och vi somnade mätta på kvällen. Hon fick även antagningsbeskedet till högskola i höst. Så hon kommer läsa basår på Karlstads universitet.

Igår var en helt oplanerad dag. Micke byggde lite på carporten och jag plockade kantareller. Fick ihop så mycket svamp att vi körde iväg dem till Mickes föräldrar. De älskar svamp, men har ingen möjlighet att gå längre turer i skogen längre.

Vi åt grillat hos dom på kvällen vilket blev så himla gott.

Idag ska vi nog packa och handla. Micke och jag tänkte ta en campingtripp några dagar i början på veckan. Blir en tur mot nordvärmland och Dalarna tror vi. Ska cykla lite tänkte vi.

Får se hur det kommer gå. Jag sprang intervaller igår för första gången sedan början av juni. Det var riktigt slitigt och Micke cyklade en kort tur vilket var rätt jobbigt det med. Han har varit förkyld sedan midsommar och bara varit frisk när vi var borta.

Vi får ta det lugnt helt enkelt.

Barnen är hemma den här gången och ser efter katterna. Sally, som vi inte sett röken av sedan vi kom hem, dök upp igår vid lunch. Så nu är ordningen återställd här hemma.

av Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *