Inga widgetar hittades i sidofältet!

Det har snart gått en vecka sedan vi kom hem från bilsemestern. Vi har hunnit landa och haft några semesterdagar på hemmaplan.

Hemma väntade min nya cykel. Innan midsommar sålde jag Allebiken jag haft som tävlingscykel de senaste åren. Tappade motivationen på att tävla helt efter Lida loop. Tror det är mycket för att återhämtningen tar så hiskeligt lång tid. Samtidigt som fundering på vad som är kul med cykling.

Bestämde mig helt enkelt för att sälja cykeln och se vad jag ville ha sen. Hade tur som fick den såld på bara några dagar från det jag lade ut den på annons. Sen kikade jag efter något nytt. Beställde en cykel som visade sig vara helt fel för mig, så det blev en snabb avbeställning. Så beställde jag en annan. Den har jag nu och den kommer jag kunna ha länge.

Det blev en cykel som går att tävla med, om jag vill. Framförallt blev det en cykel som är prefekt för mig som älskar att cykla stig lite här och var. En Scott Spark, som jag hade tidigare och var nöjd med (men den förra var för tung för tävling).

Hämtade cykeln dagen innan vi åkte söderut, så den har stått till sig här hemma. I lördags blev det premiärtur. Sadelstolpen visade sig dock vara för lång, utan möjlighet att korta den, så i måndags blev det reklamation av den. Då är det skönt att köpa cykel lokalt. Mandel, som butiken heter där jag köpte den, fixade ny stolpe direkt. Så nu har jag en optimal cykel för mig att skrota runt på framöver.

Cyklade med Lilja i tisdags en stund på lite stigar mot Bodalen. Cykeln är verkligen bra. Jag tar mig fram på de flesta ställena.

Nu har jag bara en kropp som behöver steppas upp lite. Har kört två lite hårdare pass sedan Lida Loop och det är två månader sedan den tävlingen. Om två veckor är det Cykelvasan, så blir ingen rekordtid för mig där.

Har något bus i kroppen just nu också, så igår blev träningsfritt. Hade velat springa intervaller, men det får vänta någon dag.

Idag fyller Lina 19 år, så det blir tårtbakning på förmiddagen och sen kalas i eftermiddag. Ikväll har hon bestämt mat på Rosegarden. Så det blir en fullspäckad dag.

av Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *