Inga widgetar hittades i sidofältet!

Kom iväg vid tiotiden från Bamberg och tog motorvägen mot Nürnberg och sedan vidare mot Regensburg. Där hade vi sett ut en mindre väg, nr 15, söderut för att slippa passera München.

Det kändes som att vi inte kom någonstans. Den mindre vägen gick genom alla byar. Åt lunch i skuggan vid ett friluftsbad.

Vid 16-tiden passerade vi gränsen, flera gånger. Stannade vid en parkering och gick för att se en hängbro över en ravin. Det var tydligen en gammal smuggelväg. Det var två hängbroar och det gick att gå en runda på runt 40 minuter. Det ville vi inte göra utan vi gick fram till först en av broarna och sedan den andra. Det var jättefint, men riktigt varmt. Runt 30 grader har det stått i bilen hela dagen.

Hade tänkt åka till Saalbach, men där fanns inga hotell med AC. Hittade istället ett hotell med AC i Kitzbühel, så vi åkte dit istället. Det ligger även bättre till på vägen söderut.

Kom fram vid halv sex. Packade in oss på rummen och gick till centrum av byn för att äta. Vilket ställe. Lina sa att hon behövde vara rik för att vara där. Det var bara kärleksaffärer. Vi hittade en restaurang som vi tyckte verkade bra. Beställde pizza och pasta. Det var supergott.

Hotellet vi bor på ligger under gondolen upp på Hahnenkamm. Så precis bredvid den ökända tävlingsbacken i Kitzbühel.

För en gångs skull var sängarna mjuka. Det har varit så hårda madrasser hittills.

av Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *