Inga widgetar hittades i sidofältet!

Frukosten på kroen, eller gesthauset var inge vidare. Det fanns det jag äter, vilket är macka och te, men mycket mer fanns det inte. Med tanke på priset blir betyget underkänt.

Vi åkte vidare mot Tyskland och hade trott att vi skulle vara vid gränsen före klockan 11. Nog för att vi stannade och åt en muffins och drack lite kaffe, men det tog tid att ta sig över gränsen. Det var lång och seg kö, så vi var i Tyskland tio i tolv.

Körde vidare mot Hamburg och åt lunch på en rastplats precis före Hamburg. Väl i Hamburg tog det stopp igen. Kom runt tre kilometer på 45 minuter. Eftersom det skulle vara kö i runt en mil till, så svängde vi av och tog omväg genom norra Hamburg istället. Det var så himla fint där. Gamla, fina, hus kantade vägen.

Hade planerat ett stopp vid en båthiss straxt efter lunch. Vi kom dit kvart över fyra. En kvart innan de skulle stänga. Vet inte om det var hissen som stängde för dagen, eller infocentret som stängde då. Vi han i alla fall komma dit precis för att se hissen åka ner. Så sjukt stor var den.

Båthissen heter Schiffshebewerk Lüneburg-Scharnebeck. Väl värt en omväg i alla fall. Åkte vidare mot Hannover och sedan visade mot Göttingen. Hittade ett boende med bra recensioner och bokade på vägen dit. Det blev sent, så vi stannade vid Burger King och åt innan vi var framme.

Hotellet såg fint ut, men ett av rummen vi fick var inte städat. Så vi fick gå och byta. Det var inga problem.

av Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *