Inga widgetar hittades i sidofältet!

Igår blev det lite lätt cykling efter jobbet. Hade nog kunnat cykla i söndags också, för jag är inte så sliten efter tävlingen i lördags. Hade annat att göra då, så det fick bli cykling igår istället.

Hade tänkt mig en lite halvlång runda vid dammen i Linnebäck. När jag kom ut såg jag att det var regn på väg och kanske åska, så jag valde att hålla mig hyfsat nära hemmet. Cyklade mot campingen på stigar och ner mot dammen. Där valde jag stig på dammens östra sida. har cyklat där en gång förut, men tyckt det varit lite småklurigt. Igår gick det bättre och jag tog det lugnt där det var trixigt.

Där jag tidigare svängt av norrut vek jag av söderut och fortsatte efter dammens strand. Nu var jag ute på stigar jag inte cyklat förut. Så himla fin stig. Det blir definitivt ett ställe att komma tillbaka till. När jag var framme vid en grillplats som en av byborna har, så kom regnet och åskan. Nu vågade jag mig inte hem, för på hemvägen är det massor av öppna ytor och jag hade ingen aning om hur nära åskan var. Istället cirkulerade jag inne i skogen och väntade ut ovädret som bestod av både hagel och regn.

När åskan gav med sig fortsatte jag cykla lite stig på norra sidan om E18. Fick ihop lite mer än en timmes cykling i lugnt och behagligt tempo. Perfekt uppvärmning efter loppet i lördags.

av Admin

2 svar på ”I regn och åska”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *